Про нас
увійти

У Кременці Свято весни та жінки відзначили змаганнями з футзалу серед дівчат

категорія: Футзал | дата: 17 03 2020
У Кременці Свято весни та жінки відзначили змаганнями з футзалу серед дівчат

У спортивному комплексі Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка відбувся V Міжобласний турнір з футзалу серед дівчат, присвячений Міжнародному дню 8 березня, інформує "Футбол на Кременеччині".

У змаганнях взяли участь вісім команд, які були поділені на дві групи. До І групи увійшли: "Академія" (м. Кременець), ДЮСШ (м. Шумськ), "Славутчанка" (Крупецької ОТГ), "Ураган" (м. Бережани). У ІІ групі змагались: "Чемпіон" (м. Тернопіль), "ДЮСШ" (смт. Гоща), "ДЮСШ" (м. Бережани), "ДЮСШ" (м. Славута).

Ігри в групах відбувалися за коловою системою. З кожної групи виходило по дві команди, далі ігри проходили за олімпійською системою. Головним суддею змагань був Довгаль Василь, судді, які обслуговували змагання: Коханець Василь, Ємець Олександр, Довгий Микола, Трачук Олег, секретарі: Гутник Тетяна, Саєнко Андрій, хронометрист: Томаєр Іван.

За третє місце змагалися "ДЮСШ" (м. Бережани) та "Чемпіон" (м. Тернопіль), і фортуна посміхнулася "ДЮСШ" з Бережанам, які обіграли "Чемпіон" з рахунком 2:1. А у фіналі зустрілися "Академія" (м. Кременець) і "Ураган" (м. Бережани), де знову успіх був на стороні гостей. Відтак з рахунком 0:2 переможцем турніру стала команда "Ураган" з Бережан.

Крім загальнокомандних кубків, медалей, грамот, організатори змагань та меценати підготували індивідуальні призи кращим гравцям турніру. Також усім присутнім у спортивному залі дівчатам та жінкам було подаровано квіти.

На урочистому нагородженні кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент, декан факультету фізичного виховання та біології Бережанський О.О. та начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради Станіславенко А.В. із великою приємністю вручили нагороди у номінаціях: кращі гравці турніру: Манзюк Олена, Вербіцька Світлана ("Академія", Кременець), Лапшинська Анна, Лапшинська Анастасія ("ДЮСШ", м. Бережани), Горн Анна ("ДЮСШ", смт. Гоща), Дідук Софія ("ДЮСШ", м. Шумськ), Зубар Юлія ("Ураган", м. Бережани), Михайлюк Вероніка ("ДЮСШ", м. Славута), Дишлюк Ірина ("Славутчанка" Крупецької ОТГ), Гримак Анастасія ("Чемпіон", м. Тернопіль).

За підготовку та популяризацію футболу серед дівчат були нагороджені подяками представники команд: Кедрич Галина та Кіркова Тетяна ("Академія", м. Кременець), Дуда Володимир ("Ураган", м. Бережани), Левчук Володимир ("Чемпіон", м. Тернопіль), Попов Сергій ("ДЮСШ", м. Шумськ), Роман Юрій ("ДЮСШ", смт. Гоща), Келюх Валентин ("Славутчанка" та "ДЮСШ", м. Славута), Гарас Андрій ("ДЮСШ", м. Бережани).

Даний турнір є потужним кроком до популяризації закладу, розвитку цього виду спорту, пропаганди здорового способу життя і гарною нагодою черговий раз вшанувати жіноцтво.
Кафедра спортивних ігор та туризму висловлює подяку за участь в організації та проведенні турніру: голові ППО студентів Заблоцькому А. Р., голові ППО працівників КОГПА ім. Тараса Шевченка Трифонюку В. М. та спонсорам.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook